Essi Unkuri bikineissä – uima-allaskuva aurinkolomalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Essi on karistanut synkän syksyisen Suomen tomut jaloistaan ja suunnannut kauan odotetulle ja hyvin ansaitulle lomalle Singaporeen. Kyseessä on hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, ja tunnelma on ollut korkealla. Essi juhlisti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla.

– Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ensimmäinen lomapäivä. Viime yönä raivattiin tiemme ensimmäistä kertaa ikinä Kauko-Aasiaan ja vitsi, että on ollu siistiä! Singapore on ainakin tähän mennessä ylittänyt kaikki odotukset.