Jane Fonda pidätettiin – osallistui ilmastomielenosoitukseen Washingtonissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi Oscar-palkintoa voittanut 81-vuotias näyttelijä, malli ja aerobic-ohjaaja Jane Fonda on pidätetty. Nainen osallistui Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:ssa järjestettyyn ilmastomielenosoitukseen. Pidätystilanteesta julkaistiin video.

Valkoisen talon tiedottaja Mike Valerio on julkaissut Twitteriin videon, jolla nähdään rautaisen näyttelijärouva Jane Fondan pidätys. Poliisi saattaa naisen autoon kädet selän taakse sidottuina. Hänen lisäkseen pidätettiin 15 muuta protestoijaa.

Ihmiset vaativat Yhdysvaltojen hallintoa muuttamaan ilmastopolitiikkaansa. Jane Fonda aikoo osallistua ilmastomielenosoituksiin neljän kuukauden ajan joka viikko. Nyt oli kyse ensimmäisestä mielenosoituksesta, ja samalla hänet pidätettiin ensimmäisen kerran.