Judas Priest -rokkari Rob Halford haluaa RuPaul’s Drag Racen tuomariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarisen heavy metal -yhtye Judas Priestin nokkamies Rob Halford on tunnustautunut RuPaul’s Drag Race -ohjelman faniksi. Hän on paljastanut haluavansa ohjelman tuomariksi.

– Puetaan kaikki drag queenit kokometalliin. Tehdään se, Ru!, Halford julisti Yahoon haastattelussa.

Halford ylisti haastattelussa RuPaul’s Drag Racea, kuvaillen sarjaa tärkeäksi osaksi homokulttuuria. Hänen mukaansa RuPaulin ohjelma ja Sillä silmällä ovat hieno kanava monille oppia kulttuurista, josta he eivät muuten mahdollisesti tietäisi paljoakaan.

Kaapista 20 vuotta sitten tullut Rob Halford on yksi rock- ja metalligenrejen tunnetuimmista homomuusikoista. Jo vuonna 1969 perustettu Judas Priest on parhaillaan ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen.