Kylie Jennerin pikkumusta kuin viettelijättärellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Pariskunnan kerrotaan rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon. Sittemmin parin yhteen paluusta on levinnyt tuttuun tapaan huhuja.

View this post on Instagram

can’t resist 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Tällä kertaa Kylie poseeraa erittäin niukassa pikkumustassa, jonka kaula-aukko ei ainakaan vähennä huomiota hänen etumukseensa. Kuvansa yhteydessä luonnottoman kurvikas julkkiskaunotar toteaa, ettei hän voi vastustaa, mutta ei kerro mitä. Jokainen voi tehdä siitä oman arvionsa.

Kylie Jenner on maailman nuorin miljardi euroa omalla liiketoiminnallaan ansainnut perheenäiti ja liikenainen, joka käy aikaisin nukkumaan ja huolehtii terveydestään. Jennerin ja Scottin lähipiirin kerrotaan uskovan, että pari palaa vielä yhteen pienen hengähdystauon jälkeen. Paluu on todennäköisesti käsikirjoitettu perheen elämää seuraavaan käsikirjoitukseen jo ennen kohuttua eroa.