Ilmatieteen laitokselta hulvaton somekuva: ”Mikä on suosikki harmaan sävysi?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen säätila on ollut viimeiset kolme viikkoa lähes yksinomaan synkkää, harmaata ja sateista. Parhaillaan lukemattomissa kotitalouksissa toivottaisiin muutamaa kuivaa päivää, jotta esimerkiksi lehdet saataisiin poistettua kätevästi nurmikoilta.

Nyt Ilmatieteen laitos on julkaissut sosiaalisessa mediassa osuvan ja hulvattoman kuvan, jossa se korostaa viime päivien harmautta. Ja ikävä kyllä samalla kertoo, ettei ainakaan merkittävää muutosta vallitsevaan säähän ole tulossa lähiaikoina. Kuvassaan laitos esittää seuraajilleen kiperän kuvallisen kysymyksen.

– Suomen säähän vaikuttaa kostea eteläinen virtaus. Lähipäivät ovat olleet ja tulevat olemaan syksyisen harmaita. Mikä on suosikki harmaan sävysi? Ilmatieteen laitos kysyy.