Jennifer Aniston rikkoi maailmanennätyksen somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-tähti Jennifer Aniston liittyi tällä viikolla Instagramiin. Jo tähden ensimmäinen kuva kohosi nopeasti nettihitiksi, sillä siinä Aniston poseeraa Frendit-näyttelijäkollegoidensa kanssa.

50-vuotias näyttelijä on sittemmin päätynyt rikkomaan maailmanennätyksen sosiaalisessa mediassa. Guinnessin ennätystenkirja nimesi hänet nopeiten miljoona seuraajaa saaneeksi Instagram-käyttäjäksi. Miljoonan seuraajan rajapyykki murtui vain viidessä tunnissa ja 16 minuutissa.

Anistonin Instagram-tilin valtavasta suosiosta aiheutui jopa teknisiä ongelmia. Business Insider -lehden mukaan osa käyttäjistä ei pystynyt niiden ansiosta edes heti seuraamaan tähden tiliä. Aikaisempaa miljoona seuraajaa nopeiten keränneen Instagram-käyttäjän ennätystä pitelivät Prinssi Harry ja Meghan Markle, joilta rajapyykin rikkominen kesti noin puoli tuntia Anistonia enemmän.