Asukas puuttui Vantaalla hämärähemmojen puuhiin – sai harjanvarresta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naapurisopuun kuuluu myös muiden asuntojen silmällä pitäminen. Vantaan Kaarelantiellä asunut henkilö oli huomannut omituista toimintaa talonsa rappukäytävässä. Hän päätti selvittää asiaa.

Talon asukas oli kohdannut kerrostalon rappukäytävässä itselleen tuntemattomat miehen ja naisen. He olivat puuhastelleet epäilyttävästi erään asunnon oven takana. Kun asukas oli mennyt kysymään tekojen tarkoitusta, oli vieras mies hermostunut ja hyökännyt asukkaan kimppuun.

Hämärähommissa ollut mies oli lyönyt talon asukasta nyrkeillä ja harjanvarrella. Talon miespuolinen asukas oli puolustautunut ja ottanut miehestä kiinni. Paikalle oli tullut huoltomies, jolloin käsirysy loppui. Epäilyttävissä aikeissa ollut pari lähtivät karkuun ennen poliisin tuloa.

Myöhemmin poliisi hälytettiin uudestaan samaan kohteeseen. Asukkailta tuli hälytys, että samassa rappukäytävässä on mies, joka yrittää murtautua sisälle erääseen asuntoon. Mies saatiin tällä kertaa napattua kiinni. Koska hänen tuntomerkkinsä sopivat myös ensimmäisellä kerralla rapussa riehuneeseen mieheen, otettiin hänet kiinni rikoksesta epäiltynä. Miehen epäillään aiheuttaneen häiriötä kahdesti saman talon rappukäytävässä. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.