Taylor Ross pikkubikineissä – muodollisesti pätevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Tällä kertaa Ross nähdään esittelemässä upeaa mallinmitat täyttävää vartaloaan bikineissä yhdessä ystäviensä kanssa. Kuvat on ikuistettu Kanadan Ontariossa sijaitsevassa Muskotassa.

View this post on Instagram

M’lady ☺️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.