Sekava mies pidätettiin Vantaalla – huusi kurkku suorana pysäköidyn auton ratin takana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huumerattijuoppojen määrä on lisääntynyt. Tämä näkyy muun muassa poikkeuksellisen sekavassa mielentilassa liikenteen seassa ajeluna. Samalla päihdyttäviä aineita nauttineet vaarantavat sivullisten turvallisuuden. Eräs sekopää pidätettiin äsken Vantaalla.

Poliisille tuli ilmoitus Vantaan Vaijeritiellä autossaan kurkku suorana huutaneesta miehestä. Auto oli ollut paikoillaan. Se kuitenkin lähti liikkeelle ennen kuin viranomaiset pääsivät kohteeseen.

Auto ajoi poliisipartiota vastaan. Autoa kuljettanut vuonna 1991 syntynyt mies käyttäytyi pysäytystilanteessa erittäin sekavasti. Puhallustestin tulos oli nolla promillea. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.