Nuori rakastaja paljastaa: ”Katie Price on huono sängyssä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Price seurusteli kesällä huomattavasti itseään nuoremman Kris Boysonin kanssa. Nainen ajautui kuitenkin seksisuhteeseen toisen nuoren miehen kanssa. Kyseessä oli 22-vuotias Charles Drury.

Nyt nuori pikaromanssin osapuolena ollut mies on paljastanut, että pettyi povipommi Katie Pricen seksitaitoihin. He olivat sopineet tapaamisen spa-hotelliin Cotswoldsiin, jossa he nauttivat alkoholia ja kokaiinia. Pari hyppäsi sänkyyn muutamaa tuntia myöhemmin.

Instagramissa Katie Priceen tutustunut Charles Drury on kertonut brittilehti The Sunille, että povipommin seksitaidoissa ei ole kehumista. Hän antaa naiselle yhden pisteen kymmenestä, koska nainen yllätti kerran istumalla hänen päälleen. Muuten Price vain makasi paikoillaan, Drury kertoo.

Miehen mukaan glamourmalli oli laiska sängyssä, vaikka valvoi pitkiäkin aikoja huumeiden avulla. Druryn mukaan hän vietti myöhemmin vajaan viikon Pricen kartanossa ja kuvailee meininkiä oudoksi. Mies kertoo, että Price piti huolta lapsistaan, mutta asunto oli yhtä kaaosta. Suhde päättyi, kun Kris Boyson saapui kartanolle uhkailemaan Drurya kuuden kaverinsa kanssa. Price otti Boysonin takaisin.