Plastiikkakirurgiaan koukussa oleva: ”Haluan samanlaisen vaginan kuin Barbiella”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna täydellistä ulkonäköä havittelevasta Star Delguidicesta, joka on käyttänyt pienen omaisuuden verran rahaa kauneusleikkauksiin. Nyt kymmenen vuoden ajan tehdyt ulkonäkömuokkaukset ovat johtaneet siihen, että hän kohentelee nyt myös sukuelimiään.

Nainen aikoo matkustaa kotimaastaan Yhdistyneestä Kuningaskunnasta Turkkiin ottamaan lähes seitsemän tuhannen euron arvoisen operaation nimeltään The Barbie Vagina. Leikkauksessa muokataan naisen emättimestä yhtä täydellinen kuin Barbie-nukella. Sukuelimestä tehdään kireä ja tiukka.

Naisen mukaan operaatio suoritetaan yleensä synnytyksen tehneille naisille, mutta 32-vuotias Star Delguidice osti leikkauksen itselleen aikaiseksi joululahjaksi. Hän on käyttänyt plastiikkakirurgiaan yhteensä 230.000 euroa. Hän on laskenut, että tulee käyttämään kaikkineen noin 350.000 euroa kauneusleikkauksiin ja erilaisiin operaatioihin, ennen kuin on toteuttanut kaikki haaaveensa unelmien ulkonäöstä.

– Tämä on pikkuinen harrastukseni, Delgiudice naurahtaa haastattelussa.