Tekoveren tahrima opiskelija kolarissa – ensihoitajat järkyttyivät näystä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Onnettomuuteen joutuminen halloween-asu päällä voi johtaa melkoisiin väärinkäsityksiin. Tämän sai huomata yhdysvaltalainen opiskelija Sidney Wolfe.

West Virginian Marshall Universityssä opiskeleva Wolfe oli palaamassa juhlista, joissa hän mainosti rooliaan Stephen Kingin Carrie-kirjan musikaaliversiossa. Teemaan liittyen nainen oli pukeutunut juhlamekkoon ja hänen päälleen oli tahrittu tekoverta. Matkallaan Wolfe ajoi peurakolarin.

Paikalle saapuneita viranomaisia ja ensihoitajia odotti järkytys. Tekoveren ansiosta he luulivat Wolfen kärsineen onnettomuudessa pahemmin, kuin miten todellisuudessa oli käynyt. Todellisuudessa opiskelija oli saanut vain mustelman jalkaansa.

– Kolaroin autoni Carrieksi pukeutuneena ja paikalle ensimmäisenä saapuneet luulivat minun kuolleen, Wolfe twiittasi pahoitellen samalla väärinkäsitystä.