Nyt voit naamioida jumppapallon – vaihdettava ulkokuori muuttaa söpöksi hahmoksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jumppapallon päällä joutuu jatkuvasti kiinnittämään huomiota oikeanlaiseen istuma-asentoon. Tämä puolestaan vaikuttaa keskivartalon lihasten aktivoimiseen. Esimerkiksi televisiota kannattaa katsella iltaisin jumppapallon päällä tasapainotellen.

Jumppapallo saattaa kuitenkin näyttää tylsältä, eikä se välttämättä sovi kodin muuhun sisustukseen. Nyt japanilainen yhtiö on tuonut markkinoille jumppapallon päällysteitä, jotka muuttavat kuntoiluvälineen hieman söpömmäksi.

Jumppapallon voi muuttaa pandakarhuksi, nalleksi, kissaksi, pupuksi tai pingviiniksi. Joissakin toimistoissa ja kouluissa on otettu käyttöön tasapainoilua vaativia istuinvaihtoehtoja. Esimerkiksi pienet koululaiset rakastuvat jumppapalloistuimeen helpommin, mikäli sen ulkonäkö on tavallista houkuttelevampi.