Mies kuin silikoninen muovinukke – puki uimahousut jalkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovinukkea. muistuttava Justin Jedlica suunnittelee lihasimplantteja. Hän toimii myös elävänä mallina tekeleilleen. Nyt hän on esitellyt keinotekoista vartaloaan uima-altaalla ja rannalla.

Los Angelesin ja New Yorkin kuumista kesäpäivistä nauttiva Justin Jedlica nousi taannoin julkisuuteen kerrottuaan, että haluaa olla elävä Ken-nukke. Hän on käyttänyt elämänsä aikana noin puoli miljoonaa dollaria kauneusleikkauksiin. Hänelle on muun muassa asennettu tekolihakset.

Miehen olkalihaksten virkaa ajavat silikonipatit ovat silmiinpistävän suuret, vaikka ne muistuttavatkin muotoilultaan aitoa lihasta. Hän on jättänyt lihaskuntoharjoittelun välistä ja tyytynyt oikotiehen lihaksikkaan ulkonäön saavuttamiseksi. Aidoilla lihaksilla on paljon muitakin positiivisia etuja keholle kuin ulkonäkö, kuten aineenvaihdunnan ja ryhdin parantuminen.