Arnold Schwarzeneggeriä potkaistiin selkään – raju isku viraalivideoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on joutunut yllättävään tilanteeseen Etelä-Afrikan Johannesburgissa. Näyttelijä koki yllätyshyökkäyksen Arnold Classic Africa -urheilutilaisuudessa.

71-vuotias tähti oli puhumassa faneilleen, kun paikalla ollut mies potkaisi häntä yllättäen selkään. Schwarzenegger horjahti potkun voimasta ja turvamiehet taltuttivat nopeasti hyökkääjän.

Näyttelijä on sittemmin kommentoinut viraalivideoksikin ikuistettua välikohtausta Twitterissä. Schwarzenegger kiittä faneja huolenpidosta mutta kertoo olevansa täysin kunnossa. Hän ei aio nostaa oikeustoimia hyökkääjää vastaan ja toivoo ihmisten antavan mielummin huomiota lukuisille lupaaville atleeteille.

– Toivottavasti tämä toimi herätyksenä miehelle ja hän saa elämänsä raiteilleen. Minä keskityn mielummin niihin tuhansiin mahtaviin urheilijoihin joita tapasin Arnold Sports -tilaisuudessa, tähti twiittasi.