Ariana Grande jo viikkokausia sairaana – lääkärit selvittävät syytä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin tänä syksynä esiintynyt poptähti Ariana Grande on sairas. Hän kertoo sairastaneensa kolme viikkoa mystistä tautia, jossa kurkku on kipeä, päätä särkee ja hänellä on vaikeuksia saada happea.

Ariana Grande on kertonut sosiaalisessa mediassa sairaudestaan, joka on jatkunut viikkojen ajan. Hänellä on ollut yskää ja ikävää päänsärkyä. Nainen on sanonut, että saattaa joutua perumaan osan tulevista konserteistaan, mutta lääkärit yrittävät selvittää sairauden syytä. Ainakin yksi konsertti on peruttu.

Instagramin tarinoissaan sairaudestaan kertonut 26-vuotias nainen kiertää parhaillaan maailmaa Sweetener World Tourilla. Hänen äänensä on kestänyt esiintymiset tähän saakka, mutta kivut ovat yltyneet vakaviksi. Henkisen hyvinvoinnin kuntoon saanut nainen ei halua antaa sairaudelle sijaa, mutta pyrkii selvittämään kehoa rasittavan sairauden syytä.