Jeesus-patsaan hämmentävä yksityiskohta: Näyttää Phil Collinsilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pasila-animaatiosarjassa nähtiin taannoin jakso, jossa kerrottiin ilmiöstä nimeltä Phil Collins -darra. Sitä poteva näkee kaikki ihmiset ja eläimet muusikko Phil Collinsina. Nyt ei tarvita edes krapulaa, kun meksikolaisen kirkon patsas muuttuu kyseiseksi muusikoksi.

Meksikon La EpifanÍa del Señor -kirkossa on jättimäinen 6,7 metriä korkea patsas. Sen kerrotaan olevan vauvaikäistä Jeesusta esittävä taideteos. Ihmiset eivät voi olla huomaamatta yhdennäköisyyttä muusikko Phil Collinsin kanssa.

Patsaan on tehnyt taiteilija Roman Salvador. Kyseessä saattaa olla maailman suurin Jeesus-vauvaa esittävä patsas, vaikka se ei ollut koskaan kirkon tarkoituksena. Valitettavasti New York Post ei tavoittanut Phil Collinsia kommentoimaan yhdennäköisyyttä aiheesta alkuperäistä artikkelia tehdessään, mutta patsaasta on tullut eräänlainen pyhiinvaelluskohde sen saaman mediahuomion ansiosta.