Miksi elää synkkyydessä? Nainen teki elämästään yhtä sateenkaarihattaraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan ihmiset voivat vaikuttaa omaan ja ympärillä olevien ihmisten mielialaan pelkästään vaatetuksensa avulla. Raikkaat sävyt luovat herkemmin iloisempaa mieltä ympärilleen. 21-vuotias Jillian Vessey on vienyt tämän astetta pidemmälle.

Japanilaista sateenkaarityyliä ympärilleen luova Vessey on kuin kävelevä yksisarvisen ja halinallen värikäs hönkäys. Nainen ei halua ottaa elämäänsä vakavasti, mikä näkyy hänen kotonaan ja tyylissään. Iloinen neitokainen nauttii värikkäästä elämästään ja vaateleikistään. Hän ammentaa inspiraationsa animehahmoista, jotka pelastavat taikuudellaan koko maailman.

Pixieelocks -Youtube-kanavaa ylläpitävän naisen koti on kuin glitterihattara ja sateenkaarivaahtokarkit olisivat räjäytetty samaan aikaan huoneistossa. Siellä on paljon vaaleanpunaista, mutta myös muita pastellin eri sävyjä. Pinkki satuprinsessa seurustelee liikemiestyyliin mielellään pukeutuvan Steven kanssa. Heitä kuitenkin yhdistää leikkimielinen asenne ja huoleton ote elämään.