Pariskunta meni naimisiin lentokoneessa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiasta Uuteen-Seelantiin matkalla olleessa koneessa todistettiin taannoin onnellista tapahtumaa. Cathy ja David Valliant menivät lennon aikana naimisiin.

Alttarin sijaan morsian nähtiin astelemassa matkustamon etuosaan, jossa heidät vihki Jetstar-lentoyhtiön työntekijä. Seremonia suoritettiin noin puolivälissä lentoa. Muille matkustajille oli tiedotettu etukäteen pariskunnan menevän naimisiin lennolla.

Pari halusi mennä naimisiin kahden maan välisellä lennolla, sillä Cathy on CNN-uutissivuston mukaan kotoisin Uudesta-Seelannista ja David Australiasta. Lentäminen on muutenkin lähellä vastavihittyjen sydämiä, sillä he tutustuivat pelatessa Airport City -verkkopeliä ja tapasivat ensi kerran Sydneyn lentokentällä.

 

Couple gets married on Jetstar flight

When New Zealander, Cathy and David from Australia told us that they wanted to get married in-between their two countries, we knew we had to help make their dream come true. In what we believe to be a world first, the couple exchanged vows on a Jetstar flight, 34,000 feet above the Tasman. Watch the wedding here.

Publiée par Jetstar Australia sur Mercredi 20 novembre 2019