Bikinipeppu kuin jättimäinen persikka – kurvitar Demi Rose kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Euroopassa viime päivinä näyttävästi bikineissä lomaillut julkkiskaunotar on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuviaan itsestään poseeraamassa Thaimaan Khao Lakissa sijaitsevalla rantaklubilla. Kuvassa hänen jättimäinen paljas takapuolensa on kuin valtava persikka. Samalla rantaklubilla Demi palvoi aurinkoa yläosattomissa.

View this post on Instagram

Tutti Frutti 🍑🍌🍉 @dannydesantos

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.