Sara Underwood riisui joulutunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Nyt Sara Underwood on riisunut joulun tunnelmissa, kun hän poseeraa jouluiseksi koristellussa kodissa takkatulen ääressä vain alusvaatteet ja tonttulakki yllään. Povekas tontutar esittelee kuvansa yhteydessä lukijakilpailuaan, mutta päähuomio ainakin miehillä kiinnittynee hänen vartaloonsa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.