Blockfest 2019 After Movie julkistettu – tältä jättifestareilla näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Ratinassa viime kesänä jo perinteiseen tapaan järjestetty kaupunkifestivaali Blockfest keräsi kaupunkiin kymmeniä tuhansia festarivieraita, jotka käyttivät elinkeinoelämän palveluita yhteensä 18 miljoonalla eurolla. Nyt Blockfest on julkaissut odotetun After Moviensa, jossa palataan vielä festarin tunnelmiin. Stara on ollut alusta saakka tapahtuman mediakumppani.

16.-17. elokuuta Tampereella järjestetty Blockfest kokosi kaupunkiin oheistapahtumineen kymmeniä tuhansia kävijöitä. Ratinan stadionista sekä viereisestä Ratinanniemestä koostuva tapahtuma-alue palveluineen sai kävijöiltä hyvät arvostelut. Yli puolet kävijätutkimukseen vastanneista oli vieraillut Blockfesteillä vähintään kerran aiemminkin ja 95 prosenttia vastanneista uskoi saapuvansa Blockfesteille myös ensi vuonna.

Yli kuukautta ennakkoon loppuunmyyty Blockfest tarjosi tänä vuonna tuttuun tapaansa ainutlaatuisia keikkoja niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta urbaanin musiikin huippunimiltä. Blockfestia tähdittivät tänä vuonna muun muassa A$AP Rocky (US), G-Eazy (US), Jaden Smith (US), Tyga (US), Juice WRLD (US), Ghostemane (US), JVG sekä Pyhimys. Katso vuoden 2019 After Movie alta.