Nerokas idea! Kissanhiekkalaatikko on piilotettu kukkaruukkuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat oppivat nopeasti sisäsiistiksi, mikäli heidän hiekkalaatikkonsa, eli lemmikkieläinvessa, tarjoaa kunnon puitteet tarpeiden tekemiseen. Osa kissoista on nirsoja pissapaikan suhteen, joten omistajien kannattaa vertailla eri laatikkotyyppejä ja hiekkoja puupelleteistä puruun.

Amazon-verkkokaupassa on myynnissä kissanvessa, jonka ulkonäkö sopii vaativampaankin kotiin. Hiekkalaatikko on piilotettu kukkaruukun sisään. Toisin sanoen pissapaikasta tulee naamioinnin avulla sisustuselementti.

Ruukkua muistuttava hiekkalaatikko putsataan kuten tavallinen lemmikkieläinvessa, koska sen yläosan voi nostaa hiekkojen siivoamisen ja vaihtamisen ajaksi irti. Pakettiin kuuluu tekokasvi, joten muovista huonekasvia ei tarvitse edes muistaa kastella.