Janni Hussilta hulvaton pikkujoulukuva: ”Ilta vähän venähti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi sittemmin, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä. Parhaillaan Janni keskittyy jo täysillä töihin, mutta pikkujouluaika saa hänetkin hulvattomaksi.

Hussi on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee pikkujoulutyyliään ennen ja nyt. Yhdistelmäkuvassa hänet nähdään lapsuuskuvassa ja tuoreessa kuvasssa, joissa molemmissa hän omien sanojensa mukaan on viettänyt pikkujouluja.

– Pikkujoulukausi on täällä taas! Tägää bilehile, jolla ilta vähän venähti, Janni kehottaa seuraajiaan.

Taannoin Janni kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen ja Joel Harkimon kodissa ei siirrytä kovin aikaisin joulutunnelmaan joulukoristeiden ja joululaulujen merkeissä.