Abigail Ratchfordin jättipakarat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Another oneeee since i’m feeling generous 🥰

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Abigail tunnetaan niukoista asuistaan, ja tällä kertaa hän on jatkanut omaksumallaan ja hyvin suosituksi havaitulla linjallaan. Kurvitar nimittäin poseeraa parhaillaan erittäin kurvikkaana sosiaalisen median otoksissaan.

View this post on Instagram

Island ting ; ) 🌴 @olllyvento 🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.