Tunnistatko Myllykosken K-Marketin ryöstäjät? Poliisi julkaisi videon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kouvolassa sijaitseva K-market Myllykoski ryöstettiin perjantaiaamuna 29. marraskuuta noin kello 06.00. Poliisi kaipaa havaintoja ja lisätietoja tekijöistä. Ryöstäjiä oli kaksi.

Myllykosken K-Marketin ryöstäneet nuoret miehet olivat peittäneet kasvonsa kommandopipoilla. He ovat normaalivartaloisia. Toisella tekijöistä oli tapahtuma-aikaan vaalea hupullinen takki, vaaleat housut ja vaaleat kengät sekä musta reppu selässään. Toisella miehistä oli punainen takki, mustat housut, mustat Vans-merkkiset kengät, joissa valkoinen raitamainen merkki ja musta huppu päässään. Punatakkisen jalkaterät näyttävät valvontakameran kuvamateriaalin perusteella osoittavan reilusti ulospäin askeltaessa. Valvontakameran kuvaaman videotallenteen voi katsoa tästä.

Poliisi kaipaa havaintoja tapahtuma-ajalta Myllykoskelta tapahtumaan ja henkilöihin liittyen. Havainnot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 4479574.