Donald Trump kiinni valheesta – väitti ettei tunne Prinssi Andrewia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuningasperheen jäsen prinssi Andrew on viime aikoina ollut seksiskandaalin keskiössä, kun Virginia Giuffre kertoi joutuneensa vuosina 1999-2002 pakotetuksi kolme kertaa seksiin prinssin kanssa Jeffrey Epsteinin omistamalla Karibian saarella. Skandaalin myötä Kuningatar Elisabet perui taannoin prinssin syntymäpäiväjuhlat.

Prinssi Andrew on väittänyt, että ei tunne naista tai ole koskaan tavannut häntä. Valokuvat osoittavat kuitenkin jotain aivan muuta, sillä heidät kuvattiin jo vuosia sitten yhdessä. Valehtelusta kiinni jäänyt Andrew on joutunut brittihovin epäsuosioon, eikä hän enää edusta hovia virallisissa tilaisuuksissa.

Nyt Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on kertonut lehdistötilaisuudessa, ettei hän tunne prinssi Andrewia. Perättömistä puheista tunnettu presidentti jäi saman tien rysän päältä kiinni valheesta, sillä hänen ja prinssin tapaamisista on runsaasti kuvamateriaalia. Näin ollen presidentin väitteet ovat vailla todellisuuspohjaa.