Kylie Jenner käyttää turvamiehiin kuukaudessa 400 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksivuotiaan Stormi-tyttären äiti ja kosmetiikka-alan miljardööri Kylie Jenner on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänen isänsä Caitlyn Jenner on kertonut, että 22-vuotias Kylie käyttää kuukausittain järisyttäviä summia turvallisuuspalveluihin. Turvatoimenpiteet seuraavat häntä kaikkialle.

Caitlyn Jenner on paljastanut, että Kylie Jenner käyttää kuukaudessa noin 300.000–400.000 dollaria turvallisuuteen. Äskettäin naista vainonnut Brandon Sevilla Martinez tuomittiin lähestymiskieltoon, koska mies oli onnistunut pääsemään Kylie Jennerin kotiovelle, People listaa.

Tuoreessa muistissa on vielä Kylie Jennerin isosiskon Kim Kardashianin ryöstö. Naamioituneet miehet tunkeutuivat Kim Kardashianin Pariisissa sijaitsevaan hotellihuoneeseen ja ryöstivät arvokorut. He sitoivat Kim Kardashianin operaation ajaksi.