Lukijakilpailu: Tapaa Nelli Matula Tampereella – palkintona lisäksi konserttiliput kahdelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoisalbuminsa taannoin julkaissut Nelli Matula on noussut parin vuoden aikana suomalaisten naistähtien joukkoon, sillä hänet on nähty esiintymässä niin Blockfesteillä kuin useissa televisio-ohjelmissa. Äskettäin Matulan Jumalatar-albumi sai platinaa, mikä on upea saavutus.

Nyt Stara järjestää sosiaalisessa mediassa lukijakilpailun, jossa on palkintona kahdelle hengelle Nelli Matulan konserttiliput Tampereelle ja konsertin jälkeen fanitapaaminen Nelli Matulan kanssa. Lukijakilpailun konsertti järjestetään Tampereen Sorsaklubilla ensi lauantaina 7. joulukuuta.

Kilpailuun voit ottaa osaa kertomalla Staran Facebook-päivityksen kommenteissa kenen kaverin kanssa sinä haluaisit lähteä konserttiin. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken aamupäivällä torstaina 6. joulukuuta.