Oikeus määräsi: Chris Brown ei saa ostaa apinoita puoleen vuoteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Chris Brown osti viisivuotiaalle tyttärelleen hiljattain lemmikkiapinan. Miehen sosiaalisen median video aloitti tutkintatoimet eläimestä ja selvisi, että apinaa ei ole hankittu tai merkitty asianmukaisin keinoin.

Nyt kolmekymppinen räppäri Chris Brown on tuomittu maksamaan apinaa hoitavalle eläinhoitolalle 35.000 dollaria. Lisäksi Brown saa eläintenpitokiellon 6. kesäkuuta saakka 2020. Apinaa hoitava eläintalo saa päättää, saavatko Chris Brown ja hänen Royalty-tyttärensä vierailla apinatarhalla tervehtimässä lemmikkiään, TMZ uutisoi.

California Department of Fish and Wildlife -riistanhoitokeskus aloitti välittömästi apinaa koskevat tutkinnat, kun Chris Brown julkaisi tyttärestään ja lemmikkiapinastaan leikkisän videon nettiin. Apinan nimi on Fiji.