Pettämishuhujen keskiössä oleva Justin Timberlake: ”Arviointikykyni petti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Timberlake kuvattiin taannoin käsikkän vastanäyttelijänsä Alisha Wainwrightin kanssa. Kuvat herättivät kohua, sillä monet olettivat niiden perusteella kaksikon välillä olevan muutakin kuin ystävyyttä.

Nyt Timberlake on kommentoinut pettämishuhuja julkisesti. Hän kertoo Instagramissa katuvansa iltaa ja pyysi anteeksi vaimoltaan, näyttelijä Jessica Bieliltä.

– Arviontikykyni petti muutama viikko sitten. Haluan tehdä selväksi, ettei mitään tapahtunut vastanäyttelijäni kanssa. Join liikaa sinä iltana ja kadun käytöstäni. Minun olisi pitänyt olla fiksumpi, Timberlake kirjoitti.

– En halua olla tämänkaltainen esimerkki pojalleni. Pyydän anteeksi upealta vaimoltani ja perheeltäni jotka joutuivat kärsimään niin nolosta tilanteesta. Keskityn olemaan niin hyvä aviomies ja isä kuin vain voin olla, tähti jatkoi.