Rukouksiin on vastattu! Juustoautomaatti auttaa yllättävään pikkunälkään

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Juustoja rakastavat ihmiset nauttivat keltaista jumalaarretta aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja päivällisen jälkeen myös jälkiruoaksi. Juustoasiantuntijat testailevat mielellään erilaisia juustomerkkejä ja makuja sekä yhdistelevät juustoja muiden ruoka-aineiden ja viinien kanssa.

Sveitsiläinen Lustenberger & Dürst SA on sveitisläinen Chamin kaupungissa sijaitseva juustokauppa. Yritys on kuitenkin päättänyt palvella juustonhimoisia asiakkaitaan vuorokauden ympäri asettamalla kaupan ulkopuolelle juustoautomaatin. Toisin sanoen juusto ei lopu alueen asukkailta kesken edes yömyöhällä.

Juustojen lisäksi automaatista voi ostaa juomia ja pientä purtavaa. Automaatti on näppärä etenkin silloin, kun lähtee ystävineen istumaan iltaa läheiseen puistoon ja kaipaa pientä purtavaa.

Vending Machine Dispenses Cheese

This is a cheese vending machine.

Publiée par Cheese Insider sur Vendredi 11 mai 2018