Suomalainen Jasmin TV-sarjan tähtenä USA:ssa – Ei saa asua miehen kanssa ennen avioliittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Jasmin Lahtinen on rakastunut Los Angelesissa asuvaan Blakeen. Heidän tarinaansa seurataan 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa. Blake löysi Jasminen deittisovelluksen kautta. Los Angelesissa vanhempiensa luona asuva Blake haluaa naimisiin Jasminen kanssa.

Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan. Blaken vanhemmat ovat kuitenkin vanhanaikaisia ja uskonnollisia.

TLC:n Youtube-kanavalla nähdään välikohtaus, jossa Blaken vanhemmat selittävät pariskunnalle kristillisistä säännöistä ja arvoista. Tämän takia Jasmine ei muun muassa voi asua Blaken kanssa saman katon alla. Vanhemmat selittävät nuorelle suomalaiselle, että kyse ei ole henkilökohtaisesta seikasta, vaan seikka liittyy heidän perinteisiin arvoihinsa, jonka mukaan naimattomien tulee asua erillään.