Kuljettaja suihkutti ilmanraikastajaa ja sytytti tupakan – auto räjähti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ilmanraikastajan käyttö ja tulen sytyttäminen suljetussa tilassa voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin. Tämä jouduttin huomaamaan taannoin Iso-Britanniassa.

Kiireisen kadun laidalle parkkeerattu henkilöauto räjähti keskellä päivää Halifaxin keskustassa. Kuljettaja oli juuri suihkuttanut autoonsa ilmanraikastajaa ja sytyttänyt savukkeen. Auton sisällä leijuneet kaasut sekä aerosol-pullo syttyivät tulen ansiosta, aiheuttaen räjähdyksen.

Kuljettaja onnistui ryömimään ulos autosta ikkunan kautta ja selvisi onnettomuudesta lievin vammoin. Paikallisen poliisin mukaan onnettomuudessa olisi voinut käydä huonommin. He varoittavat autoilijoita aerosol-pullojen ja tulentekovälineiden vaaroista, uutisoi Metro.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.