P. Diddy juhli merkkipäiväänsä – hurjat ökybileet julkkiksille kartanossaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marraskuussa 50 vuotta täyttänyt räppäri Sean Combs, joka tunnetaan muun muassa artistinimillä Puff Daddy ja P. Diddy, on nyt juhlinut merkkipäiväänsä eturivin julkkisten kanssa. Mies järjesti pintaliitojuhlat Beverly Hillsin kartanossaan.

Vieraiden joukossa olivat muun muassa Jay Z, Beyonce, Kim Kardashian, Kanye West, Snoop Dogg ja Leonardo DiCaprio. Syntymäpäiväjuhlien kutsu lähetettiin vieraille ääniviestinä, jonka oli lukenut huippumalli Naomi Campbell. Vieraita pyydettiin saapumaan paikalle tanssikengissään menevän asenteen kera.

Juhlat kestivät aamuviiteen saakka. Paikalla olleet DJ:t huolehtivat vieraiden tanssittamisesta, ja muun muassa Lil Kim ja Pharrell Williams viettivät paljon aikaa tanssilattialla bailaten. Lavalla nähtiin esiintymässä Mary J. Blige, New York Post uutisoi.