Upporikkaan Tamara Ecclestonen kotiin murtauduttiin – 60 miljoonan euron saalis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone asuu tarkoin vartioidussa kartanossa Lontoossa. Silti hänen asunnostaan on varastettu viime viikolla koruja yhteensä noin 60 miljoonan euron arvosta. Perhe on järkyttynyt asiasta.

Kensington Palace Gardensissa kartanossaan asuva 35-vuotias seurapiirijulkkis Tamara Ecclestone oli asuntomurron aikaan ulkomailla. Poliisi on ryhtynyt tutkimaan ryöstöä. Perhe on vihainen ja järkyttynyt, koska kartano on yksi koko Lontoon eniten vartioiduista ja sijaitsee turvallisella asuinalueella.

Varkaat veivät koruja vaatehuoneessa sijaitsevista kassakaapeista rikkomalla suojat. Murtokeikka kesti arviolta noin 50 minuuttia. Ryöstäjiä oli kolme ja he kiipesivät taloon aidan yli. Vartija huomasi tunkeutujat liian myöhään, ja he pakenivat saaliinsa kanssa ikkunasta. Toinen talon vartija oli tankkaamassa perheen autoa ryöstön tekohetkellä, The Sun kertoo.

View this post on Instagram

Some Sunday’s are not spent in pyjamas

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on