1 000 tuntia karaokea – maailman pisin karaokemaraton toteutui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset tunnetaan suurina karaoken ystävinä. Harvassa suomalaisessa karaokeravintolassa nähdään silti samanlaisia laulumaratoneja kuin taannoin Intiassa.

Mumbaissa sijaitsevassa Little World Mall -ostoskeskuksessa suoritettiin maailman pisin karaokemaraton. Aikaisempi kiinassa suoritettu ennätys rikottiin 792 tunnin kohdalla. India West -uutissivuston mukaan yli 800 laulajan ja 9 000 kappaleen karaokesessiot kuitenkin jatkuivat kunnes tuhannen tunnin rajapyykki oli rikottu.

Karaoken maailmanennätys on aikoinaan rikottu myös Suomessa. Vuonna 2008 Karaoke Club Kouvolassa järjestettiin tuolloin maailman pisimmäksi kohonnut 446 tuntia kestänyt karaokemaraton. Nyt suomalaisilla olisi siis jälleen oiva paikka yrittää rikkoa ennätys uudelleen.