Cats-elokuversio floppasi – tuotantoyhtiö lähetti päivitetyn version

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Andrew Lloyd Webberin suosittuun teatterimusikaaliin perustuva Cats on saanut tyrmäävän vastaanoton. Kriitikoiden lyttäämä elokuva jäi ensi-iltaviikonloppuna kauas odotetuista lipputuloista.

Cats tuotti viikonlopun aikana Yhdysvalloissa 6,5 miljoonaa dollaria. Universal Picture -tuotantoyhtiö oli odottanut ensi-iltaviikonlopulta vähintään 15 mijoonan lipputuloja. Elokuvan budjetti oli yli 100 miljoonaa dollaria laskematta mukaan sen markkinointikuluja.

Cats-elokuva kritisoitiin muun muassa sen viimeistelemättömiltä näyttäneistä erikoistehosteista. The Hollywood Reporter -lehden mukaan Universal lähetti elokuvateattereihin sittemmin päivitetyn version parannelluilla tehosteilla. Vaikka esimerkiksi videopeleihin julkaistaan usein päivityksiä jälkikäteen, on se miltei ennenkuulumatonta elokuvien tapauksessa.

Catsin on ohjannut Tom Hooper. Elokuvan kissarooleissa nähdään muun muassa Judi Dench, Idris Elba, Taylor Swift, Rebel Wilson ja James Corden.