Seurakunta yrittää herättää kuolleen lapsen henkiin – keräävät rahoitusta kustannuksiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksivuotias Olive Alayne Heiligenthal menehtyi viime viikonloppuna nukkuessaan. Taapero lopetti hengittämisen yön aikana ja häntä yritettiin elvyttää seuraavana aamuna lääkintähenkilökunnan saavuttua paikalle. Lapsi kuljetettiin sairaalaan, mutta hänet julistettiin kuolleeksi.

Nyt Oliven uskovaiset vanhemmat ovat pyytäneet Bethel kirkkokuntansa jäseniä rukoilemaan menehtyneen pienokaisensa puolesta. Kalley ja Andrew Heiligenthal uskovat lapsensa heräävän henkiin Uudessa testamentissa olevien oppien mukaisesti. Vanhemmat ovat pyytäneet kaikki avuksi ihmeen tekemiseen.

Lapsen ruumis on tällä hetkellä kuolemansyyntutkijan työn alla. Seurakuntalaiset ovat kokoontuneet yhteen Kaliforniassa rukoilemaan pienen lapsen ylösnousemuksen puolesta. Perheelle kerätään myös 100.000 dollarin suuruista lahjoitussummaa netissä auttamaan yllättävissä kustannuksissa, KRCR News uutisoi.