Sami Hedbergiltä hervoton joulukuva: ”Nurmikko ajettu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläisen Havis Amandan Nuorkauppakamarin yhteistyössä Positiivareiden kanssa järjestämässä Positiivisin helsinkiläinen -kilpailussa ykkössijalle nousi taannoin äänivyöryllä stand up -koomikko Sami Hedberg. Hänet tunnetaan myös monista muista yhteyksistä, kuten esimerkiksi Luokkakokous-elokuvien tähtenä.

Nyt Hedberg on julkaissut sosiaalisessa mediassa hauskan kuvan, jossa hän vitsailee synkkien joulukelien kustannuksella. Suosikkinäyttelijä on nimittäin kaivanut varastosta esiin ruohonleikkurin.

– Kun on fiat600 pihassa ja nurmikko ajettu, ni tietää että on joulukuu Suomessa? Sami Hedberg vitsailee.

Positiivisin helsinkiläinen -kilpailussa Hedbergiä luonnehdittiin hymyn huulille tuovaksi mieheksi, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Hedbergin innostus terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan oli myös vaikuttanut monen äänestäjän valintaan.