Christina Milianin valtava tatuointi peittää raskausvatsan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun.

Taannoin Christina paljasti mitä kulissien takana oli puuhailtu, sillä hän kertoi sosiaalisessa mediassa seuraajilleen odottavansa poptähtimiehensä Matt Pokoran kanssa lasta. Taannoin Christian otti raskausvatsaansa valtavan hennatatuoinnin, jota hän nyt esittelee ylpeänä sosiaalisessa mediassa. Kuvat onkin hyvä keino ikuistaa tatuointi, joka kuluu ajan kanssa hiljalleen pois.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.