Palkkiometsästäjän vaikea joulu ilman vaimoa – käy säännöllisesti terapiassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Duane ”Dog” Chapmanin vaimo Beth Champman kuoli kesäkuussa 51-vuotiaana kurkkusyövän komplikaatioihin. Kumpikin on tullut julkisuudessa tunnetuksi Dog The Bounty Hunter -realitysarjasta, jota esitettiin suomessa nimillä Mieheni on palkkionmetsästäjä ja Dog, palkkionmetsästäjä.

Duane Chapman on viettänyt nyt ensimmäistä kertaa joulua yksin sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Beth menehtyi. Duane on kunnioittanut edesmenneen vaimonsa tapoja sekä koristelun että traditioiden suhteen. Beth rakasti vanhanaikaista joulua ripustamalla joulusukat ja tietyt koristeet kuuseen. Hän myös jätti aina keksejä ja maitoa pukille, joten Duane teki saman.

– En tule enää koskaan olemaan sama ihminen henkisesti, koska suuri osa sydämestäni on poissa. Mutta jatkan elämää isänä ja Dogina, terapiassa säännöllisesti käyvä mies kertoo elämästään InTouch lehdessä.

View this post on Instagram

Merry Christmas

A post shared by Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) on

View this post on Instagram

Merry Christmas it’s unfermented wine

A post shared by Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) on