Joan Smalls märkänä paratiisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin hän tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

2 0 2 0

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Nyt Joan Smalls nähdään keikistelemässä etelän lomakohteen rantavedessä niukoissa oransseissa bikineissä, joissa ei ole liikoja kangasta tuhlattu. Uimaranta on muodostunut paratiisimaisen vaaleasta hiekasta ja saa katsojankin kaipaamaan seuraavaa etelän lomaa.

View this post on Instagram

Sorry can’t relate to your weather ✌🏽

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Viime joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti bikineissä.