Tragedia Whitney Houstonin perheessä – Bobbi Kristinan poikaystävä kuoli yliannostukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen popdiiva Whitney Houstonin lähipiiriä on kohdannut jälleen uusi tragedia. Tähden vuonna 2015 kuolleen tyttären, Bobbi Kristina Brownin, entinen poikaystävä Nick Gordon on nyt kuollut. Gordonin kerrotaan saaneen sydänkohtauksen uudenvuoden juhlinnan aikana.

Kuolinsyytä ei ole virallisesti paljastettu, mutta Daily Mailin mukaan se johtui yliannostuksesta. Gordonin kuolema tapahtui lähes viisi vuotta Bobbi Kristina Brownin kuoleman jälkeen.

Whitney Houstonin tytär löydettiin tajuttomana kylpyammeesta hänen ja Gordonin yhteisessä kodissa. Hän oli koomassa kuusi kuukautta ennen kuolemaansa. Brownin kuoleman jälkeen hänen perikuntansa nosti oikeustoimet Gordonia vastaan kuolemantuottamuksesta. Hänet tuomittiin maksamaan vahingonkorvauksia ex-tyttöystävänsä perheelle 36 miljoonan edestä.

I love you so much big brother I hope you heard me talking to you at your bedside you are with me and I can feel it I…

Publiée par Junior Walker sur Mercredi 1 janvier 2020