Vastaantulija potkaisi miestä suuhun Turussa – uhri paikansi tekijän ja ilmoitti poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uusi vuosi ja sen juhlinta työllisti poliisia koko maassa. Turussa poliisi selvitteli Eerikinkadulla tapahtunutta pahoinpitelyä. Tapaus sattui ensimmäinen päivä vuonna 2020 kello 02:30.

Vuonna 2000 syntynyt mies ilmoitti poliisille, että häntä vastaan oli tullut suuri joukko ihmisiä. Yksi joukkoon kuulunut henkilö oli potkaissut häntä suun seudulle. Tekijä ei kuitenkaan ollut paikalla enää poliisin mennessä tapahtumapaikalle.

Hieman myöhemmin pahoinpitelyn uhri soitti poliisille uudestaan ja kertoi löytäneensä häntä potkaisseen henkilön itse. Poliisipartio saapui paikalle ja otti kiinni heille osoitetun, niin ikään vuonna 2000 syntyneen miehen rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn. Pahoinpitelystä epäilty toimitettiin poliisiasemalle asian selvittelyä varten.