Rattijuoppo puhalsi törkeät lukemat – kommentti tyrmistytti jopa poliisin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen autoilija pysäytettiin viranomaisten toimesta hiljattain keskiviikkoiltana. Poliisit olivat huomanneet, että autoilija ajoi liian nopeasti alueella, jossa oli nopeusrajoituksena 35 mailia tunnissa.

Henkilöauto ohjattiin tien sivuun ja sen sisältä tavoitettiin silminnähden humalainen 54-vuotias George Emmanuel. Poliisien mukaan miehen puhe sammalsi ja silmissä oli lasittunut katse. Hän puhalsi alkometriin 2,18 ja 2,11 promillea. Rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea.

Poliisit kertoivat miehelle hänen oikeutensa ja pidättivät hänet. Yllättäen George Emmanuel sanoi poliiseille, että oli nauttinut pari viskishottia ajon aikana. Se ei kuitenkaan häirinnyt hänen mukaansa miestä, koska hän oli omien sanojensa mukaan: ”Juomisen ammattilainen”, The Smoking Gun raportoi.