Beyoncen Instagram-kuva laittoi huhumyllyn pyörimään – esittääkö hän seuraavan Bond-tunnarin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seuraava James Bond -elokuva, No Time to Die, saa ensi-iltansa huhtikuussa. Fanit ovat jo kuumeisesti spekuloineet tulevan elokuvan tunnuskappaleen esittäjää. Poptähti Beyonce in saanut tuoreella Instagram-kuvallaan huhumyllyn liikkeelle.

Jakamassaan otoksessa hän nauttii martini-cocktailia Golden Globes -gaalassa. Tähden fanit epäilivät kuvan olevan vihje siitä, että Beyonce esittäisi No Time to Dien tunnuskappaleen.

Spekulointi ei ole ehkä täysin perusteetonta. Buzzfeedin mukaan fanit ovat huomauttaneet, että Beyonce julkaisi samanhenkisen kuvan itsestään sitruunan kanssa ennen Lemonade-levyn julkaisua. Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva No Time to Die saa ensi-iltansa Suomessa 3. huhtikuuta 2020.