Carmen Electra heruttelee somessa – silmiähivelevä kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Tällä kertaa takavuosien kohumalli Carmen Electra nähdään sosiaalisessa mediassa upeissa mallikuvissa. Kuvan alkuperää ei ole tiedossa, mutta se on mahdollisesti peräisin Electran kulta-ajoilta.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.