Carmen Electra alastomana somessa – rohkea kuva haastaa Instagramin säännöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa takavuosien kohumalli Carmen Electra nähdään sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisesti rohkeassa alastonkuvassa, jossa hän poseeraa edestä ja takaa kokonaan ilman vaatteita. Kuvan alkuperää ei ole tiedossa, mutta se on mahdollisesti peräisin Electran kulta-ajoilta.

View this post on Instagram

PURPLEHAZE “ by @elirusselllinnetz

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.

Uusimmat