Räppäri rikkoi maailmanennätyksen – freestylea 31 tuntia yhteen menoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen räppäri Frzy ei ehkä ole järin monien suomalaisten tuntema nimi, mutta taitoja häneltä ei puutu. Artisti rikkoi taannoin freestyle-räppäämisen maailmanennätyksen. Frzy freestyletti, eli räppäsi improvisoiden, yhtäjaksoisesti 31 tunnin ajan Pittsburghin North Hillsin ostoskeskuksessa.

Hän sai pitää tunnin välein viiden minuutin taukoja. Lääkärit tarkistivat miehen äänihuollon kunnon jokaisen tauon aikana, uutisoi paikallinen Trib Live. Frzy, oikealta nimeltään Harvey Daniesl, oli suunnitellut räppäävänsä yhteensä 33 tunnin ajan mutta päätti lopulta 31 tunnin riittävän.

Suorituksen päätteeksi artisti halasi paikalla ollutta äitiään. Aikaisempi freestyle-räppäämisen maailmanennätys kuului losangelesilaiselle Pablo Alvarezille, jonka suoritus kesti 25 tuntia, 56 minuuttia ja 4 sekuntia.

 

BIG SHOUT OUT to the legendary @xxl for the love and support. It’s all for the love of Hip Hop 🤴🏾

Publiée par Frzy sur Lundi 13 janvier 2020