Älä heitä joulukuusta vielä pois – uusi trendi leviää maailmalla

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä kiertää näppärästi joulukuusen korjaamisen sillä, että vaihtaa siihen ainoastaan koristeet. Juhlava puu saatetaan koristella nyt ystävänpäiväksi, jotta se saa seisoa kodin olohuoneessa pidempään.

Instagramissa on tuhansia kuvia ystävänpäiväkuusista. Koristeena on romanttisen juhlan makeisia, ruusuja ja sydämiä. Trendi ei ole siinä mielessä uusi, että joulukuusi on taipunut ennenkin moneen. Olemme kertoneet muun muassa halloween-kuusista.

Joulukausi on monen mielestä liian lyhyt, joten sen viettämistä saatetaan aloittaa jo marraskuun puolella. Moni kuitenkin korjaa joulukoristeet kodistaan viimeistään loppiaisena. Nyt koristelun voi vaihtaa lennosta muhkeaan ystävänpäiväteemaan.

View this post on Instagram

✨🌲💖♥️✨💖♥️🌲✨♥️✨♥️✨ I wouldn’t Mind This Tree All Year 😌😍🥰In My Livin Room • • • • • • • • Posted @withregram • @aakaybee AJ protested both times I’ve attempted to take the Christmas tree down.🙄 Come through Dollar Tree! 🙌🏾😍 Most of the decorations are from DT. The feather boas are from my craft room.😉 It’s a little “cheapy” looking, but it made my babies happy and makes me smile a little, too. AND this baby isn’t coming down until the END of February.🤣🤣🤣 . . . #valentinestree #valentinesdecor #dollartreecrafts #dollarstoredecor #treetransformation #valentinesday #love #hearts #lovedecor #dollartreefinds #dollartree #dollartreecommunity #dollartreediy #target #farm #farmhousedecor #heart #love #bhfyp #dollartreehauls #hauls #memes #fun #dollartreedecor #walmart #valentines #hacked #valentinesday2020 #love #hackedinstagram #diy #decor

A post shared by DollarTree.Goodies5&More (@dollartree.goodies5) on